DryFix spouwankers: de oplossing

Wanneer wordt vastgesteld dat de spouwankers van uw pand niet meer in orde zijn, ontwikkelt Total Wall een gedegen plan om de spouwmuur verankering  te renoveren. Dit gebeurt op een efficiënte manier die u nauwelijks overlast bezorgt. Bovendien is van de renovatiewerkzaamheden na afloop niets meer te zien. Veilige gevels voorkomen een hoop ellende!

Spouwmuurverankering met DryFix

Total Wall gebruikt voor het renoveren van spouwankers de DryFix spouwankers. Dit zijn roestvaste, stalen spouwankers met passende verende eigenschappen. Ook hebben de DryFix spouwankers een hoge brandwerendheid. Een DryFix anker wordt via een voorgeboord gat in de buiten- en binnenmuur vastgezet. Het spouwanker schroeft zichzelf vast (zelftappend) doordat de gaten in de muur een kleinere doorsnee hebben dan de spouwankers zelf. Daarnaast zijn deze spouwankers ecologisch verantwoord en goedgekeurd door TNO.

“De sterke DryFix ankers worden ook gebruikt in aardbevinggebieden zoals Japan en Australië! Vallende stenen tijdens aardbevingen is een veel voorkomende doodsoorzaak. Dit kan voorkomen worden door sterke spouwankers.”

» Voordelen van DryFix spouwankers

Juiste toepassing door Total Wall

Het juist toepassen van de DryFix spouwankers is een belangrijk onderdeel van het renoveren van de gevel. Total Wall werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde vakmensen die ieder jaar herhalingcursussen en examens afleggen. Zo weten we zeker dat de DryFix ankers van Helifix goed aangebracht worden.

Trekproefmetingen

Total Wall werkt als eerste muurherstel bedrijf met trekproef metingen van spouwankers op locatie. We controleren dagelijks de treksterkte door op meerdere plaatsen van de gevel, trekproeven uit te voeren. Zo kunnen we de gemeten waarden van de verbindingssterkte en daarmee de veiligheid van uw gebouw aan u zwart op wit tonen. Vallende gevels zijn immers een ramp!
» Trekproeven bij spouwankers

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, hebben we een kort instructiefilmpje gemaakt tijdens het inbrengen van een DryFix spouwanker. 
» Helifix - De ontwikkelaar van DryFix Ankers

 

Vraag een Spouwmuur inspectie aan

Bent u benieuwd naar de status van uw spouwankers? Vraag een Spouwmuur inspectie aan. Door gecertificeerde vakmensen wordt vastgesteld of de spouwmuur verankering van uw spouwmuur nog intact is. De Spouwmuur inspectie geeft u snel zekerheid over uw gevels en vertelt u of het toepassen van nieuwe spouwankers noodzakelijk is of niet.

Spouwmuur inspectie

Wilt u weten of uw spouwankers vervangen moeten worden? 
Vul het aanvraag formulier in en wij plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Spouwmuur Inspectie aanvragen

10 jaar garantie

In tegenstelling tot andere muurherstel bedrijven geeft Total Wall meer dan enkel garantie op de spouwankers.

Om de renovatie van uw gevel en spouwankers te laten slagen is niet alleen het product belangrijk. De manier waarop spouwankers worden verwerkt in de gevels is minstens zo belangrijk.

Total Wall werkt daarom alleen met certificeerde vakmensen en bied de mogelijkheid op 10 jaar garantie op zowel het product als applicatie.

nr1 in gevelrenovatie