Helifix spouwankers

Onze DryFix spouwankers zijn een must voor veilige gevels. Dit type spiraalvormige spouwanker is ontwikkeld en gepatenteerd door het Engelse bedrijf Helifix. Helifix heeft ruim 25 jaar ervaring met deze spouwankers en is marktleider op dit gebied. Het innovatieve ontwerp is dé oplossing bij metselwerkreparaties en constructiefouten, zoals een niet goed functionerende spouwmuurverankering.

DryFix spouwankers

De DryFix ankers die Total Wall toepast tijdens het verankeren van spouwmuren worden door Helifix al 25 jaar over de hele wereld toegepast. Dit gerenommeerde product draagt al jaren bij aan de realisering van veilige gevels.

Uitgebreid getest en goedgekeurd

CE-keurmerkOm ervoor te zorgen dat we veilige gevels kunnen blijven garanderen, zijn de DryFix spouwankers uitgebreid getest. Zo hebben de DryFix spouwankers het CE merk en zijn ze getest en goedgekeurd door TNO (specifiek voor de Nederlandse situatie). Daarnaast werken wij altijd volgens de nieuwste Europese normeringen.

Wilt u meer weten over het CE merk, de Europese normeringen, of het testrapport van TNO? Neem dan contact met ons op.

Downloads

  Informatieblad Helifix Ties

  Engineering data  

Voordelen van DryFix ten opzichte van andere spouwanker-systemen

Total Wall gebruikt de uitvoerig beproefde en geteste wokkelvormige spouwankers van Helifix om de volgende redenen:

  • Andere spouwankers zijn star en hierdoor houden ze de natuurlijke beweging van het pand tegen. Plastische vervorming of zelfs uitbreken kan hiervan het gevolg zijn.
  • Conventionele spouwankers zijn vaak gemaakt van glad, gegalvaniseerd staal. Daardoor zijn ze bijzonder gevoelig voor corrosie (roest) en hebben ze een beperkte levensduur.
  • Onze ankers worden niet bevestigd met behulp van lijm en/of plastic pluggen. Spouwankers die worden geplaatst met lijn zijn lastig te bevestigen, omdat stof en lijm niet samengaan. Plastic spouwankers vervormen in de loop der tijd, waardoor een slechte verbinding ontstaat. Ook hebben hoge temperaturen een nadelige invloed op de hechting, en zijn deze materialen milieubelastend. De DryFix spouwankers van Helifix zijn niet milieubelastend, eenvoudig te bevestigen en hebben geen last van roest of vervorming.
  • DryFix ankers hebben de hoogste brandwerendheid. Ook in het geval van brand beschermen ze uw gevel dus lange tijd tegen instorten.

Wij werken dus alleen met spouwankers van de hoogste kwaliteit. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Helifix spouwankers? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten voor de renovatie van spouwankers.

Laat uw gegevens achter

10 jaar garantie

In tegenstelling tot andere muurherstel bedrijven geeft Total Wall meer dan enkel garantie op de spouwankers.

Om de renovatie van uw gevel en spouwankers te laten slagen is niet alleen het product belangrijk. De manier waarop spouwankers worden verwerkt in de gevels is minstens zo belangrijk.

Total Wall werkt daarom alleen met certificeerde vakmensen en bied de mogelijkheid op 10 jaar garantie op zowel het product als applicatie.

nr1 in gevelrenovatie