Gevelrenovatie: goed en veilig door Total Wall

Afgelopen jaren komt het regelmatig in het nieuws dat gebouwen onveilige gevels hebben. Aangetaste spouwankers kunnen als gevolg hebben dat er scheuren of barsten in muren ontstaan of dat gevels deels instorten. Om deze ongelukken te voorkomen voeren wij professionele gevelrenovatie aan uw pand uit. 

Gevelrenovatie door een professionele partner

Bent u eigenaar van een pand en kunt u zich niet meer herinneren wanneer er voor het laatst onderhoud is uitgevoerd aan uw gevel? Wij voeren een Gevelinspectie uit waarmee wij bekijken of gevel renovatie nodig is. De medewerkers van Total Wall werken volgens een professionele aanpak waarmee zij kunnen analyseren welke renovatiemethode  gebruikt moet worden. Herkent u een van de volgende kenmerken: scheuren in het metselwerk of barsten en scheuren in de muur? Neem dan contact met ons op om te kijken of gevelrenovatie nodig is!

» Contact opnemen 

Barsten in muren

Wanneer u barsten in uw muur hebt kunnen deze door Total Wall op een veilige manier worden hersteld. Gevelrenovatie door onze specialisten veroorzaakt weinig tot geen overlast. De uitgevoerde gevelrenovatie werkzaamheden worden nagenoeg onzichtbaar weggewerkt door uitgebreide kleurkennis en het gebruik van pigmentpoeders van hoge kwaliteit. De gevelrenovaties worden uitgevoerd met behulp van Helibar wapeningsstaven en Helibond mortel, die bekend staan om hun hoogwaardige kwalitieit.

Heeft u momenteel geen schade aan uw muur, maar woont u wel in een gebouw van 4 of meer woonlagen dat gebouwd is tussen 1945 en 1980? 
Neem dan direct contact op om een Gevelinspectie aan te vragen, zodat wij kunnen onderzoeken of gevelrenovatie nodig is. 

Gevel renovatie

Total Wall voert diverse renovatie-werkzaamheden uit aan uw gevel. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

- Scheurherstel
- Lateiherstel
- Spouwmuurverankering
- Buitenmuurbevestiging