Op zoek naar een partner in gevelonderhoud?

Heeft u schade aan uw gevel of wilt u voorkomen dat er schade aan uw gevel ontstaat? Wij voeren op een veilige, efficiënte en duurzame manier gevelonderhoud uit.

Efficiënt uitvoeren van gevel onderhoud

Wij voeren gevel onderhoud uit volgens het Total Wall. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen die door onze ervaren vakmensen worden geplaatst. De Helifix producten die wij gebruiken voor het onderhoud van uw gevel staan bekend om hun goede kwaliteit. Zo maken wij gebruik van DryFix spouwankers, die ondanks haar flexibiliteit zeer sterk zijn. Deze worden vanaf buitenaf aangebracht zodat dit voor de bewoners van het pand niet storend is. Dit geldt eveneens voor het wapeningssysteem dat wordt aangebracht indien er scheuren in het metselwerk ontstaan.

Behalve dat wij gebruik maken van de beste materialen bij gevel onderhoud worden deze ook geplaatst door gecertificeerde en ervaren vakmensen. Bovendien worden onze constructieve reparaties, waaronder spouwverankering en lateiberekeningen, uitgevoerd volgens de Europese normeringen.

» Meer informatie over Helifix producten

Duurzaam gevel onderhoud

De werkzaamheden voor gevel onderhoud worden bovendien op een duurzame en verantwoorde manier uitgevoerd. Zo voeren wij metselwerkherstel uit op een manier die 60% minder milieubelastend is. Bij het uitvoeren van duurzaam gevel onderhoud houden wij rekening met het creëren van zo min mogelijk puinafval, behoud van origineel metselwerk en directe stofafvoer. Wij ondernemen op een duurzame manier en zijn daarnaast continue op zoek naar nieuwe kennis om ons gevel onderhoud op een maatschappelijk verantwoorde manier uit te voeren.

Bent u op zoek naar een partner voor gevel onderhoud die op veilige, efficiënte en duurzame manier haar werkzaamheden uitvoert? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen voor gevel onderhoud