Scheuren in de muur repareren

Heeft u last van scheuren in muren, thuis of op kantoor? Scheuren in muren zijn vaak het gevolg van een slecht gevelonderhoud. Als spouwmuren lang niet zijn gecontroleerd en/of gerenoveerd, kunnen spouwankers verouderd zijn. Dan ontstaat instabiliteit en mogelijk ook scheuren.

Slecht onderhouden spouwmuren zorgen voor onveilige situaties, zowel voor gebruikers van zo'n gebouw als voor de directe omgeving. Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel bedrijf dat dit probleem vakkundig verhelpt? Total Wall helpt u graag. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Scheuren in metselwerk

Doordat gebouwen continu onderhevig zijn aan weersomstandigheden treedt er slijtage op aan de gevels. Dit kan ertoe leiden dat er scheuren in de muur kunnen ontstaan. Reparatie van scheuren is belangrijk. Wanneer niet tijdig wordt ingegrepen, kan dit ernstige gevolgen hebben, zoals het instorten van gevels. Total Wal repareert scheuren in de muur met behulp van Helibar wapeningsstaven, welke in combinatie met Helibond mortel de stabiliteit in de muur vrijwel onzichtbaar terugbrengen. Bent u benieuwd of de scheuren in uw muur gerepareerd dienen te worden? Neem dan direct contact op voor een afspraak.

» Contact opnemen

Veilig en efficiënt scheuren in de muur repareren

Total Wall repareert uw scheuren in de muur veilig en efficiënt. Wij werken daarvoor met ervaren en gecertificeerd personeel. Een Gevelinspectie geeft u inzicht in de oorzaken van uw muurproblemen. Deze zijn belang bij het herstel. Oorzaken van scheuren kunnen bijvoorbeeld zijn: temperatuurverschillen, de grondsamenstelling, gewijzigde grondwaterstanden, bouwwerkzaamheden of verouderde spouwankers. Total Wall neemt niet alleen de gevolgen weg, maar pakt ook de oorzaak van uw muurscheuren aan.

Gevelinspectie aanvragen

Weten of uw scheuren gerepareerd moeten worden? 
Wij komen gratis langs voor een korte analyse.

Gevelinspectie aanvragen