Scheuren in de muur: een bekend probleem?

Heeft u scheuren in de muur, thuis of op kantoor? Scheuren in muren zijn vaak het gevolg van slecht een slecht onderhouden gevel. Wanneer spouwankers te lang niet zijn gecontroleerd en waar nodig vervangen, leidt dit tot instabiliteit en scheuren in muren. Total Wall zorgt voor een veilige renovatie van uw gevel. De renovaties worden uitgevoerd met DryFix spouwankers van Helifix. Dit gerenommeerde product wordt al jaren toegepast bij de realisering van veilige gevels.

Scheuren in muren controleren

Total Wall biedt u graag een gratis FreeScan aan. Wij controleren dan de huidige staat van uw spouwankers. Aan de hand van de uitgevoerde controle zullen onze medewerkers u een hersteladvies geven. Herstel van uw spouwmuren helpt nieuwe scheuren te voorkomen. De FreeScan wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde medewerkers en is geheel vrijblijvend. Wilt u een gratis FreeScan laten uitvoeren en mogelijk scheuren in uw muur laten herstellen en voorkomen? Neem dan direct contact op met Total Wall.

» Contact opnemen

Risicogebouwen

Spouwankers worden gebruikt om schade aan uw gevel te voorkomen en uw muren stabiel te houden. De gemiddelde levensduur van spouwankers is 25 jaar. Toch zijn bij veel gebouwen van soms wel 50 jaar of ouder, de spouwankers nog nooit vervangen. Hierdoor kunnen scheuren in de muur ontstaan, welke kunnen leiden tot gevaarlijke situaties voor bewoners en de directe omgeving van het risicogebouw. Bent u eigenaar van een pand en kunt u zich niet meer herinneren wanneer er voor het laatst een gevelcontrole is uitgevoerd? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis gevel inspectie.

GRATIS Muurinspectie

Weten of uw scheuren gerepareerd moeten worden? 
Wij komen gratis langs voor een korte analyse.

FreeScan aanvragen