Spouwanker van beproefde kwaliteit

Total Wall is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van spouwanker renovatie. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het oplossen van muurproblemen. Bij het repareren van muren en gevels maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken we voor het verankeren van instabiele spouwmuren de beproefde Dryfix spouwankers. Dit type spouwanker is afkomstig van het Engelse bedrijf Helifix.

Voordelen Dryfix anker

Het Dryfix spouwanker biedt onder andere de volgende voordelen:

  • Het anker is sterk, maar niet star. Het staat daardoor de natuurlijke beweging van een pand toe. Bij een star spouwanker is er een grotere kans op losbreken van de muren.
  • Dankzij de wokkelachtige vorm van het Dryfix spouwanker wordt water niet van de buitenmuur naar de binnenmuur getransporteerd. 
  • Het Dryfix anker heeft een zeer grote treksterkte van minimaal 150 kg. 
  • Dryfix spouwankers zijn gemaakt van roestvrij staal en worden zonder lijm of plastic plug in de muur aangebracht. Dit zorgt voor een hoge brandwerendheid en milieuvriendelijkheid van de ankers.

Door de bovenstaande eigenschappen staat het Dryfix spouwanker garant voor een hoogwaardig en zeer duurzaam resultaat. De spouwankers zijn uitvoerig getest en worden geproduceerd volgens zeer strenge bouwkundige richtlijnen.

Meer weten over spouwanker renovatie?

Wilt u meer weten over de spouwankers van Dryfix? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze bij spouwanker renovatie? Graag informeren wij u nader over het Total Wall en de materialen waarmee wij werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te stellen.

Spouwanker inspectie

Weten wat de staat is van uw spouwmuurverankering? 
vraag hier de Spouwanker inspectie aan.

Spouwanker inspectie