Helifix: innovatieve muuroplossingen

Het Engelse merk Helifix is met meer dan 30 jaar ervaring marktleider in het ontwerp, de fabricage en de levering van vernieuwende oplossingen voor metselwerkreparaties en constructiefouten. De samenwerking tussen Total Wall en Helifix gaat jaren terug. De producten zijn kostenefficiënt en kunnen met weinig overlast aan het pand en de omgeving worden toegepast. Constructieproblemen en gevelschade worden dankzij de producten van Helifix (nagenoeg) onzichtbaar hersteld met gebruik van bestaande materialen.

Helifix zit niet stil, maar blijft continu werken aan het verbeteren van de toepassingen. De spouwankers en overige producten van Helifix beschikken allen over het CE-keurmerk en zijn en worden uitgebreid getest en goedgekeurd door TNO. Daarnaast werkt Helifix altijd volgens de Europese normeringen.

De producten van Helifix

Spouwankerrenovatie werkt exclusief met de innovatieve oplossingen van Helifix. De volgende producten komen daarbij van pas:

  • DryFix spouwankers
  • CemTie ankers
  • HeliBar wapeningsstaven
  • HeliBond ankermortel 

Het juist toepassen van de DryFix spouwankers en andere Helifix verankeringssystemen is essentieel voor het resultaat. Total Wall werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Dankzij herhalingscursussen en examens blijft hun kennis actueel en weten we zeker dat de Helifix verankeringsproducten juist worden toegepast.

Total Wall en Helifix

Bij Total Wall gaan we niet uit van de oplossingen van vandaag, maar zoeken we actief naar duurzame herstelmethoden voor de toekomst. Als kennispartner is Total Wall nauw betrokken bij innovatie op het gebied van verankeringssystemen. Samen met Helifix ontwikkelden wij al enkele nieuwe producten.

» Lees meer over Total Wall verankeringssystemen 


Meer informatie?

Wilt u meer weten over de producten van Helifix? Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan