Over Spouwankerrenovatie.nl

Spouwankerrenovatie.nl is een initiatief van Total Wall. Total Wall is in 1995 opgericht en met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie zijn we uitgegroeid tot dé expert op het gebied van muurproblematiek.

Oprichter en drijvende kracht achter het bedrijf is ingenieur Marten de Jong. Marten blijft zijn vakkennis over muurherstel altijd verder ontwikkelen en draagt zijn vaardigheden en kennis samen met de kennis van Helifix voortdurend over aan de medewerkers en dealers van Total Wall. Ook onderling worden ervaringen uit de praktijk uitgewisseld tijdens cursusdagen. Zo blijven de vakmensen van Spouwankerrenovatie.nl de nummer één in muurherstel!

» Lees onze Referenties

 

Spouwmuurverankering

Elk probleem vraagt om een specifieke aanpak en daarbij maken we altijd gebruik van specifieke materialen. Voor de renovatie van spouwankers gebruiken we wokkelvormige DryFix spouwankers van Helifix: de wereldwijde standaard in gevelrenovatie sinds 1984.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat Spouwankerrenovatie.nl voor u kan betekenen in het inspecteren van uw spouwmuur of het vervangen van uw spouwankers? Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag