Referenties

Total Wall heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie en spouwmuurverankering. Bij de renovatie van spouwankers maken wij gebruik van DryFix spouwankers van HeliFix. Onze vakbedrijven voeren renovatieprojecten uit bij o.a. kantoren, woningen, winkelcentra en wooncomplexen. Total Wall is gespecialiseerd in spouwankerherstel van zowel hoogbouw als laagbouw. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, overheid, VVE's en institutionele beleggers.

Om u een indruk te geven van de projecten die wij hebben uitgevoerd, vindt u hieronder een aantal voorbeelden

Gevelrenovatie appartementen Hoge Slagen, ‘s Hertogenbosch

Orly & Endevoets Groep, Total Wall dealer uit Noord-Brabant, voert momenteel in opdracht van woningcorporatie Zayaz een aantal gevelrenovatie projecten uit. Eén daarvan is het renoveren van de gevel van enkele wooncomplexen in de Hoge Slagen in ’s Hertogenbosch. Om de gevel en binnenmuur van deze appartementen stevig aan elkaar te verankeren worden de kitvoegen vervangen, het voegwerk hersteld en worden er 25.000 DryFix spouwankers geplaatst.

Spouwmuurverankering flats Sliedrecht

In opdracht van woningcorporatie Tablis Wonen verzorgde Orly & Endevoets de versterking van de spouwmuren van een aantal flats in Sliedrecht. De kopgevels van een aantal panden aan de Havikstraat, Sperwerk en Valkhof werden door Orly & Endevoets onder handen genomen. Door de plaatsing van de nieuwe spouwankers in de gevels, is de gevel veiligheid bij deze flats weer een flink aantal jaren gewaarborgd!

Plaatsing nieuwe spouwankers Merelhof, Voorschoten

Onze dealer JCS Gevelwerken uit Den Haag vierde in november 2011 de plaatsing van haar miljoenste spouwanker. JCS plaatste het anker in het kader van het spouwankerrenovatie project bij appartementencomplex Merelhof. Het miljoenste anker komt voort uit een jarenlange ervaring waarbij JCS ankers heeft geplaatst en hier onderzoek naar heeft verricht. Het idee voor een onderzoek naar de optimale inzet van spouwankers is ontstaan vanuit het project 'De Molens' te Leiden. Hier bleek dat er niet voldoende ankers in het gevelmetselwerk waren geplaatst. Diverse gevels dienden opnieuw gemetseld en verankerd te worden om de veiligheid voor de bewoners en omgeving te kunnen garanderen.

Renovatie gevels De Witte Torens

Naast de spouwanker renovatie voor Merelhof heeft JCS de gevelrenovatie van De Witte Torens voor haar rekening genomen. Zij deed dit in samenwerking met de specialisten van Rendon Arkel BV. Om de stabiliteit van het metselwerk te verbeteren, zijn er onder meer nieuwe spouwankers geplaatst in het losstaande gevelmetselwerk. Daarnaast heeft JCS het herstel van het verouderde voegwerk verzorgd, en zijn de gevels grondig gereinigd. 

Wilt u een gevelrenovatie project van dichtbij bekijken?

Total Wall geeft u graag nadere uitleg over haar projecten. Neem contact met ons op om een afspraak met ons te maken!

spouwanker renovatie

dryfix ankers

renovatie spouwanker