Dryfix ankers: beproefde kwaliteit voor uw muren

Total Wall is de nummer 1 van Nederland als het om spouwanker- en gevelrenovatie gaat. Bij de reparatie van aangetaste gevels maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige, uitvoerig geteste materialen. Zo worden door ons de Dryfix ankers van Helifix toegepast bij het verankeren van spouwmuren. De Dryfix ankers zijn ontwikkeld door het Engelse bedrijf Helifix, de marktleider op het gebied van spouwankers. Ten opzichte van andere ankers bieden de Dryfix spouwankers belangrijke voordelen.

Sterk maar niet star

De muren van een pand zijn voortdurend in beweging. Door temperatuurverschillen vindt er in de muren voortdurend uitzetting en krimpingsverschil plaats. Dryfix ankers zijn oersterk, maar niet star. Hierdoor staan ze de natuurlijke beweging van een pand toe. Bij starre spouwankers is het risico op losbreken van de muren groot.

Geen watertransport

De wokkelachtige vorm van de Dryfix ankers zorgt ervoor dat water niet van de buitenmuur naar de binnenmuur wordt getransporteerd. Waterdruppels vallen op meerdere plaatsen van de ankers af.

Treksterkte

Diverse trekproeven tonen aan dat de Dryfix ankers een zeer grote treksterkte hebben (minimaal 150 kg). Doordat wij spouwankers in de steen plaatsen in plaats van in de voeg, vindt er bovendien een betere verdeling van kracht op de muur plaats. Om de treksterkte van onze ankers te kunnen blijven waarborgen, voeren wij tijdens onze werkzaamheden regelmatig trekproeven uit.

Ecologisch verantwoord

Het Dryfix anker bestaat uit één onderdeel en is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal. Het spouwanker wordt zonder lijm of een plastic plug in de muur aangebracht. Hierdoor worden bergen afval voorkomen.

Hoge brandwerendheid

Het ontbreken van lijm en plastic in de Dryfix spouwankers zorgt er ook voor dat de ankers zeer brandwerend zijn. Ze kunnen zeer hoge temperaturen aan en bieden zo een betere weerstand tegen instorting in het geval van brand.

Wilt u meer weten over de hoogwaardige Dryfix ankers? Neem dan contact op met Total Wall. Wij informeren u graag over onze aanpak bij gevelrenovatie en de materialen die wij gebruiken.

Meer weten over DryFix spouwankers?

Neem contact met ons op voor meer informatie.
We vertellen u dan alles wat u moet weten over DryFix ankers!

Contact opnemen